Asociația Țara Oașului – Turism și Voluntariat pune Oașul pe harta de la Google

Suntem ghizi locali nivelul 5 la programul cu care se editează Hărțile Google și în mai puțin de trei luni am reușit această performanță. Ne-au ajutat mult și Ghizii Regionali Google. Nu a fost ușor, dar nici imposibil, și suntem bucuroși că putem pune Țara Oașului pe harta de la Google. Astfel turiștii ne pot găsi mai ușor. Navigatoarele mai noi preiau automat din harta noastră, de la Google Maps, cele mai noi puncte de interes (POI), adăugate de voluntarii Asociației Țara Oașului – Turism și Voluntariat.

Beneficii pentru cine pune pe Google Maps

Voluntarii care publică informații corecte pe hartă au mai multe beneficii oferite de compania Google. Totul ține de seriozitatea voluntarilor ce se implică în proiectul nostru. În funcție de rezultatele lor, sunt încadrați în una din cele cinci categorii de Ghid Local.

La nivelul 1 beneficiați de Buletin informativ despre Local Guides și Participați la workshopuri și sesiuni Hangouts găzduite de Google.

La nivelul 2 aveți Acces anticipat la noi produse și funcții Google și Vă promovați propriile întâlniri în calendarul Local Guides

La nivelul 3 Primiți invitații la evenimentele găzduite de GoogleModerați canalele comunității Local Guides și faceți parte din Comunitatea exclusivă Local Guides. 

La celelalte categorii aveți și mai multe avantaje, spațiu gratuit pe Google Drive, invitații la evenimentele Google sau acces în premieră la ce încă nu a lansat pe piață renumita companie Google. Toate acestea numai dacă participați la editarea Hărții Țării Oașului alături de noi. Mai multe amănunte găsiți la evenimentul de pe Facebook organizat de Asociația Țara Oașului – Turism și Voluntariat. Nu uitați că împreună suntem cei mai activi și putem schimba mentalitățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *