Politica de confidențialitate

Date de identificare pentru Asociația Țara Oașului - Turism și Voluntariat

Asociația Țara Oașului – Turism și Voluntariat are sediul în localitatea Vama, cod 447350, strada Gării, Nr. 29, județul Satu-Mare. Asociația are CIF 34867008 și este înscrisă în Registrul Național al Asociațiilor și Fundațiilor de la Ministerul Justiției sub numărul 20904/A/2015. Scopul asociației este conceperea și implementarea unei strategii durabile de dezvoltare și promovare a turismului și voluntariatului în Țara Oașului și regiunile limitrofe.

Fiecare site folosește sub-programe ce colectează date de la vizitatori iar site-ul nostru nu face excepție întrucât este conceput în WordPress și folosește module de la terți dezvoltatori de soft. La fel colectează date Google, Facebook, etc. Fiecare site are o politică de confidențialitate a datelor iar utilizatorii care navighează își asumă aceste condiții prin continuarea navigării.
Cu excepția cazurilor în care datele personale sunt cerute explicit cum e pentru persoanele fizice ce completează voluntar formularul 230 pentru ANAF sau a formularelor de înscriere în programe de parteneriat, registrul voluntarilor ori formularul de contact, datele sunt colectate automat în funcție de calitatea pe care o aveți. Datele personale le colectăm pentru a putea găsi persoane care vor să devină membrii ai asociației sau care vor să susțină dezvoltarea turismului și voluntariatului fie prin implicarea directă în activitățile asociației fie doar prin mediatizarea activităților acesteia cu ajutorul rețelelor de socializare.

Vizitatorii site-ului

În cazul vizitatorilor site-ului sunt colectate date tip IP, țara de proveniență a vizitatorilor, timpul petrecut pe site, datele din profilul personal în cazul în care dau share sau like la articole. Datele sunt prelucrate automat cu ajutorul unor plug-in de la Facebook, Google cu ajutorul cărora obținem statistici despre numărul vizitatorilor, timpul petrecut pe o pagină, interacțiunea cu articolele.

Utilizatorii site-ului

Utilizatorii sunt acei vizitatori care se înregistrează pe site, voluntar, prin furnizarea unui nume de utilizator și a unei adrese de e-mail pentru a comenta articolele. În acest caz vom folosi numele de utilizator și adresa de e-mail pentru a comunica cu ei. Numele de utilizator și adresa de e-mail vor fi stocate pentru 6 luni pe serverul pe care este găzduit atotv.ro în cazul în care sunt utilizatori inactivi, respectiv pe toată durata cât comentariile lor sunt atașate articolelor de pe site.

Sponsorii ATOTV

Sponsorii Asociației Țara Oașului – Turism și Voluntaria sunt persoanele fizice care benevol furnizează date cu caracter personal prin completarea formularului tipizat pentru ANAF datele lor vor fi preluate de o singură persoană din asociație, instruită să proceseze date cu caracter personal. O altă categorie de sponsori sunt persoanele fizice sau juridice ce accesează butonul Donate ce face legătura către site-ul securizat de la PayPal. Acolo își vor da datele personale ca la orice tranzacție securizată din mediul online făcută prin intermediul PayPal.

Susținători ATOTV

Susținători sunt cei care apreciază pagina oficială de Facebook a ATOTV. Pagina are și o comunitate definită de un grup asociat intitulat Like@ATOTV De la aceștia colectăm datele personale din profilul de Facebook pentru a trimite chestionare pe teme de turism și voluntariat, e-mail-uri și mesaje cu evenimente organizate de ATOTV, felicitări cu ocazia zilelor de naștere sau alte sărbători.

Conform legislației în vigoare, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor personale colectate de către noi. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa prin e-mail o cerere la adresa  contact@atotv.ro

Modificări la politica privind prelucrarea datelor personale

Chiar dacă majoritatea schimbărilor în politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi minore, Asociația Țara Oașului – Turism și Voluntariat poate aduce și modificări majore acestei politici. De aceea ATOTV își încurajează vizitatorii să verifice frecvent această pagină. Continuarea navigării pe site după orice modificare a politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal este considerată ca accept pentru aceste modificări.

Prezenta politică privind prelucrarea datelor personale, versiunea 0.1, a fost adoptată astăzi, 30.11.2017 urmând ca în viitor, ori de câte ori o modificăm, să facem publică noua variantă pe prima pagină a site-ului atotv.ro și să trimitem o informare în acest sens. Această variantă a Politicii privind prelucrarea datelor personale este stocată la adresa http://atotv.ro/politica-de-confidentialitate/ ‎

 

Date colectate de terți

Site-ul Asociației Țara Oașului – Turism și Voluntariat folosește platforma WordPress și module de la diverși producători. Pentru modulele folosite în site aveți mai jos câte un link spre politica lor de confidențialitate. Reamintim că producătorii de soft își schimbă periodic politica de confidențialitate, motiv pentru care este posibil ca link-urile către ei să fie întrerupte. În acest sens vă rugăm să ne semnalați orice problemă pentru a vă informa despre protecția datelor dumneavoastră.

Google reCAPTCHA

Like Facebook

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire 4.0 Internațional .