Ajutați Asociația Țara Oașului să Strălucească!

Țara Oașului este o regiune de o frumusețe rară și de o bogăție culturală inestimabilă. Acum este nevoie de susținerea dumneavoastră pentru a-și continua misiunea de promovare a turismului sustenabil și a voluntariatului. Asociația Țara Oașului – Turism și Voluntariat (ATOTV) este inima acestei mișcări, punând pe hărți digitale gratuite obiectivele turistice. Ulterior pot fi înscrise în Registrul General al Patrimoniului Turistic și promovate la nivel național cu sprijinul ministerului de resort.

Prin completarea formularului 177, puteți direcționa 20% din impozitul pe profit sau venit către ATOTV, fără niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră. Sumele neredirecționate oricum merg la bugetul de stat. Această contribuție este vitală pentru realizarea și implementarea unei strategii de dezvoltare durabilă a turismului în Țara Oașului și împrejurimi.

Datele de identificare ale ATOTV sunt disponibile aici, iar fiecare sponsorizare contează enorm pentru comunitate. Fie că sunteți un localnic mândru sau un antreprenor îndrăgostit de această zonă, sprijinul dumneavoastră poate face diferența.

Formularul se completează într-un pdf care poate fi descărcat pe site-ul ANAF, se găsește aici: Formularul 177

Pentru formularul 177 se poate descărca un Contract de Sponsorizare și semna electronic (sau olograf și scanat) și trimis pe e-mail: tara.oasului.tv@gmail.com

Fii parte din schimbare, fii parte din viitorul Țării Oașului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.